26 Μαΐ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 
 
Email: agro93@otenet.gr

AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς που διαθέτουν γεωτρήσεις και πηγάδια ότι από Δευτέρα 28-05-12 στο δημαρχείο Γαργαλιάνων θα βρίσκεται γεωπόνος του δήμου για να μας βοηθήσει να κάνουμε τις αιτήσεις για άδειες χρήσης νερού.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουμε μαζί μας:

1)Το τεχνικό δελτίο της γεώτρησης για όσες έχουν ρεύμα.                                                                       Που θα το βρούμε: Στην ΔΕΗ Φιλιατρών δείχνοντας το λογαριασμό ρεύματος.

2)Την άδεια της γεώτρησης, η την παλαιά αδεία χρήσης νερού, ή ότι άλλο χαρτί έχουμε. Εάν τα έχουμε χάσει τα ζητάμε από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στην Κυπαρισσία  Όσοι δεν έχουν τίποτα θα κάνουν υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την ακριβή έναρξη της υδροληψίας.  

3)Αεροφωτογραφία με την ακριβή θέση της γεώτρησης.                                                                Που την βρίσκουμε: Τα μέλη της Ο.Π. Ελαιώνας στην ομάδα τους. Τα μέλη της Ένωσης στην Ένωση.  Τα μέλη της Ο.Π. Νέα Εποχή στην ομάδα τους. Τα μέλη του Συνεταιρισμού στον Συνεταιρισμό τους. Καθώς και στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στη Κυπαρισσία.

4)Τα συμβόλαια της γεώτρησης και των χωραφιών που ποτίζονται από αυτή. Όπου δεν υπάρχουν θα γίνεται υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, για την νόμιμη κατοχή και χρήση και ότι δηλώνεται στο Ε9.   

 ΤΟ ΔΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.